Semanaturi
- adriancean
Re: Semanaturi
Mersi Cristi.
Felicitari Adrian! Incerc si eu sa-ti fac concurenta, dar la o scara mai mica. Luethyi altoit a scos motul:
- Fişiere ataşate
-
- M luethyi.jpg (143.66 KiB) Vizualizat de 1993 ori
Buna dimineata,
Am observat pe semanaturile de Astrophytum de anul trecut niste pete rosii, oare este rugina sau este un atac de
? Orcum ce tratament ar trebui aplicat?

.
Am observat pe semanaturile de Astrophytum de anul trecut niste pete rosii, oare este rugina sau este un atac de

CEL MAI IMPORTANT LUCRU IN VIATA OMULUI ESTE ... SANATATEA
http://crysss.sunphoto.ro/
http://crysss.sunphoto.ro/
Ceau Cris
Asa la prima vedere solul pare cam ud pentru perioada de repaus.Pe la unele plante mai apar pete din cauza combinatiei umiditate-frig.Astrophytum sunt destul de rezistenti la frig pe uscat.Nu pare a fi
, posibil sa fie de la apa si rece, doar o parere.Ce poti sa faci, sa lasi solul sa se usuce si sa uzi usor cand se mai incalzete.Normal e sa isi revina.
Cristian
Asa la prima vedere solul pare cam ud pentru perioada de repaus.Pe la unele plante mai apar pete din cauza combinatiei umiditate-frig.Astrophytum sunt destul de rezistenti la frig pe uscat.Nu pare a fi

Cristian
Revin si eu cu cateva imagini:
- Fişiere ataşate
-
- M. luethyi2.jpg (174.29 KiB) Vizualizat de 1890 ori
-
- M. luethyi1.jpg (47.6 KiB) Vizualizat de 1890 ori
Revin cu imagini recente ale experimentului meu:
- Fişiere ataşate
-
- 12.jpg (83.83 KiB) Vizualizat de 1817 ori
Multumesc doamnei Levai pentru incurajare.
Intre timp mi-au germinat P. aselliformis (tot in servetele umezite, de data aceasta le-am mutat pe sol imediat dupa germinare).
Intre timp mi-au germinat P. aselliformis (tot in servetele umezite, de data aceasta le-am mutat pe sol imediat dupa germinare).
- Fişiere ataşate
-
- P aselliformis.jpg (94.64 KiB) Vizualizat de 1749 ori
Foarte frumos si felicitari pentru germinatie! E buna si cred ca vor mai urma si altele!
cactus wizard
Multumesc Cristi, cred ca vor germina destul de multe. Cam la ce varsta infloreste P. aselliformis? Ce varsta au P. aselliformis pe care le vinzi tu?
Arata foarte bine!
Puteti presara pe sol un strat de nisip mai aspru de rau, cernut,spalat bine, fara praf in el. Va tine algele si muschii deoarte o vreme.
Puteti presara pe sol un strat de nisip mai aspru de rau, cernut,spalat bine, fara praf in el. Va tine algele si muschii deoarte o vreme.
cactus wizard