[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cactusi net • Path to the freedom - Calea spre libertate
Pagina 1 din 1

Path to the freedom - Calea spre libertate

Scris: Joi, 14 Mar 2013 13:21
de Ovidiu
http://www.youtube.com/watch?v=7IbODJiEM5A

Pentru cine e intersat si nu intelege engleza ar fi extrem de util sa gaseasca pe cineva sa traduca macar in mare.
Cultura e putin diferita fara de Ro. Diferite zone necesita diferite "tehnologii". Multe din florile pe care le vedeti au uz alimentar. In Ro nu stiu sa se foloseasca in masura asa mare.
Un subiect la care as vrea sa revin sa mai adaug cate ceva in masura timpului.

"Path to the freedom" - Calea spre libertate e un logo inregistrat al "actorului" principal Jules Dervaes. Actor in ghilimele pentru ca in fapt e un personaj cat se poate de real care promoveaza anumite lucruri prin exemplul lui personal sperand sa fie de folos si altora.

Asa cum spune el daca vrei sa iti imbunatesti situatia sa nu mai fii asa dependent de toate trebuie sa incepi sa gandesti pozitiv. Guvernul nu o poate face iar corporatiile nu o vor face. Trebuie sa o faci tu insuti. Ceea ce se vede in film ei nu au obtinut peste noapte.