Regulament forum

Scrie răspuns [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Avatar utilizator
Cristi
Mesaje: 1641
Membru din: Lun, 30 Ian 2012 23:51
Localitate: Gilau, Cluj
Contact:

Regulament forum

Mesaj de Cristi » Lun, 30 Ian 2012 13:04

Bine ati venit pe site-ul iubitorilor de cactusi si suculente din Romania!
Obiectivele acestui loc sunt de a oferi informatii, spatiu de discutii si loc de intalnire agreabil pentru cei care indragesc aceste plante si pentru toti pasionatii de natura din Romania si din alte tari.
Va asteptam cu bratele deschise indiferent de varsta, sex, religie, convingeri politice, statut social si experienta in domeniu! Singurele conditionari sunt legate de dragostea de natura, buna-credinta si respectul pentru ceilalti participanti la viata forumului.
Sunteti binevenit ca vizitator avand acces la aproape toate spatiile site-ului. Pentru acces deplin, pentru a avea posibilitatea de a dialoga, de a participa la licitatii si la viata acestui spatiu virtual in general, va invitam sa deveniti membru cu drepturi depline.
Facilitatile si informatiile de pe acest site, atat cele sub forma de text cat si fotografiile sau formatul video sunt rodul muncii proprietarilor si membrilor site-ului. Le puteti folosi pentru uz personal; daca doriti sa le utilizati in scop comercial sau public, este interzis sa o faceti fara acordul prealabil al autorilor informatiilor si al administratiei site-ului. Va rugam sa respectati munca altora asa cum si noi respectam munca dumneavoastra!
Incurajam si ne dorim: schimbul de informatii, idei, opinii, adresarea de intrebari privind plantele indragite, totul cu buna-credinta si respect reciproc, intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa.
Nu ne dorim si nu acceptam: limbajul trivial, lipsa de respect, reaua credinta, propunerea si promovarea de atitudini si actiuni ilegale sau imorale, vendetele personale, scandaluri propagate din viata reala sau din alte spatii virtuale. In acest sens ne rezervam dreptul de a sterge si bloca fara nici un fel de preaviz orice mesaje, imagini, link-uri si membri care fac dovada unor atitudini mentionate aici.
Conditii de utilizare a forumului
Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).
Responsabilitatea pentru informatiile postate aici apartine in intregime autorului lor. Moderatorii editeaza si sterg mesajele, imaginile si linkurile tendentioase, imorale, mincinoase, injurioase, ilegale fara preaviz si cu sanctionarea autorului.
Continutul forumului in articole, mesaje publice si imagini este proprietatea administratiei si a autorilor mesajelor/ imaginilor si fiecare din ei e liber sa le utilizeze cum crede de cuviinta. Continutul mesajelor private este accesibil doar protagonistilor lor si este proprietatea lor.
Daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa din respect pentru munca autorilor si cereti acceptul lor pentru a reproduce aici imagini sau mesaje.
Va multumim ca postati fiecare mesaj o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
Va multumim ca sunteti atent la gramatica si ortografie. Va rugam sa nu folositi stilul SMS!
Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate. Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii.
Administratorul este cel care autorizeaza inscrierile pe acest forum si tot el este cel care decide anularea conturilor membrilor ce incalca regulamentul in vigoare.
Reproducerea unor pasaje sau discutii personale purtate pe mesageria privata sau pe alte canale, este interzisa fara acordul partilor implicate. Numai in cazuri speciale si doar cu acordul adminului pot fi reproduse astfel de mesaje si numai daca ele sunt relevante pentru lamurirea unor situatii de criza.
Echipa admin - moderatori va ureaza 'forumizare' placuta!
cactus wizard

Scrie răspuns [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Înapoi la “Anunturi ale administratiei”