Poveste scurta din Vestul Salbatic

Avatar utilizator
Ovidiu
Mesaje: 348
Membru din: Sâm, 14 Iul 2012 07:24

Poveste scurta din Vestul Salbatic

Mesaj de Ovidiu » Lun, 18 Mar 2013 17:39

(Nota, pentru a vizualiza reglati dimensiunea imaginii pe monitor cu tastele CTRL si - sau CTRL si +, astfel incat pe o linie sa se vada 4 poze)


A venit pe lume in milocul unui campii plina de ferme. Adica, cum s-ar spune pe la noi, s-a nascut la tara.O gagalice de fetita, ce a crescut inconjurata de animale de tot felul si de tot felul de flori, care mai de care mai frumoasa.
Well ... flori ... mai mult florile campuluiParintii au invatat-o sa mearga, apoi sa alerge, apoi cand se facu mai maricica tatal ei a invat-o sa zboare prin campia cea fara de sfarsit. Sa zboare in goana calului.
Sigur prima lectie a fost ... prima cazatura, prima durere adevarata, primul strigat de ajutor si primul planset real ... Dar tatal ei a ridicat-o cu blandete si i-a alinat durerea cu un cantecel. Un cantecel al carui refren nu avea sa-l uite niciodata si pe care de atunci l-a fredonat intodeauna in sinea ei. Cand s-a lovit de greutati, atat pentr a-si ascunde durerea cat si pentru a infunta asprimea vietii de adult.

Un refren cu versuri simple

Cowgirls don't cry,
Ride, baby, ride ...

care in traducere aproximativa, adica mai pe intelesul nostru ar suna cam asa

Fetele de la tara nu plang,
Mergi mai departe copile, mai departe ...

http://www.youtube.com/watch?v=HECZbIMg9u8

Cand a mai crescut a mers la scoala, apoi a facut practica si la alte ferme pentru a vedea, a invata si capata experienta si de la alte ferme

http://www.youtube.com/watch?v=PXD0znfLNmA

Apoi s-a intors acasa si cum ii venise vremea si-a intalnit ursitul. Un flacau chipes din vecini ce isi facea practica la ferma tatalui ei. Cum sa va spun? Ce a urmat ... El nu mai era tzancul de altadata dar nici ea nu mai era gaglicea de odinioara. Pe scurt si-au trait romanta sfarsitului de adolescenta. Desigur sub privirea vigilente ale tatalui :smile:

http://www.youtube.com/watch?v=ZoAvgQ-gN9Q

Apoi s-au luat si si-au continuat viata impreuna, facand ... facand ce au facut si parintii lorWell, poveste scurta ..., scurta cat o viata de om ... dar care nu are sfarsit. Pentru ca atunci cand vine timpul isi retraiesc povestea prin copii lor ... prin nepotii lor ..... la NESFARSIT.

http://www.youtube.com/watch?v=xjbQAQi8hlI

Scrie răspuns

Înapoi la “Timp liber - relaxare - amuzament”