[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cactusi net • Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net
Pagina 1 din 2

Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mar, 25 Iun 2013 21:32
de Gino
Asa dupa cum majoritatea dintre voi stiti, la intalnirea de la Gilau – Cluj de anul trecut, prilejuita de implinirea a 15 ani de la infintarea asociatiei Aztekium, forumurile Stapelia.ro si Cactusi.net reprezentate de Gino Capruciu si Cristi Neciu, au decernat o placheta asociatiei, in semn de recunoastere si apreciere.

Anul acesta am hotarat sa continuam, asa ca evenimentul a devenit traditie odata cu decernarea plachetei lui Mircea Pop la intalnirea recenta de la Chereusa.

Ce este cu aceasta placheta si cum se hotaraste decernarea ei.
Foarte simplu.
Realizata in conditi grafice speciale, este sustinuta financiar de catre Gino si Cristi si tot noi doi hotaram cui va fi atribuita in fiecare an.
Credem ca prin demersul nostru aducem in fiecare an in prim plan, alaturi de premiile si distinctiile asociatiei, colectionari cu merite deosebite in timp in cadrul miscarii cactusistice din Romania, dar nu numai.
In acest sens : placheta poate fi atribuita si colectionarilor de prestigiu de la noi sau din strainatate, chiar daca nu sunt membrii ai asociatiei Aztekium, unor forumuri specializate in popularizarea plantelor de la noi sau din strainatate.
Numele celui care va primi placheta nu va fi cunoscut din timp.
Si anul trecut,si anul acesta am mizat pe elementul surpriza si asa va fi si incontinuare.
Imediat dupa decernare, Mircea Pop si-a exprimat dorinta ca de anul viitor forumul Echinopsis sa participe la decernarea plachetei alaturi de Cactusi.net si Stapelia.ro
Apreciem aceasta propunere si vom vedea cum vor decurge lucrurile.

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Joi, 22 Aug 2013 20:40
de Gino
Cu prilejul vizitei la Braila din data de 17 august anul curent, impreuna cu Cristi am decernat placheta forumurilor Stapelia.ro si Cactusi.net, domnului Petre Dobrota in semn de mare pretuire pentru intreaga activitate in domeniul cactusilor si suculentelor.
Cristi inmanand placheta domnului profesor Petre Dobrota

Domnul profesor Petre Dobrota si placheta


Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Sâm, 02 Aug 2014 23:34
de Cristi
Cu ocazia intalnirii de la Tarnita 2014 , forumurile cactusi.net si stapelia.ro au decernat placheta pe 2014 domnului Tar Alexandru.
Domnule Tar, va multumim pentru intreaga activitate depusa pentru bunul mers al Asociatiei Aztekium si promovarea si popularizarea cactusilor si a plantelor suculente!
Va dorim sanatate, bucurii si putere de munca!
P.S. Intrucat domnul Tar nu a putut fi prezent la intalnire, urmeaza sa ii inmanam personal placheta in cel mai scurt timp.

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Dum, 03 Aug 2014 20:54
de Liviutz
Salut prieteni !

Alexandru Tar merita din plin recunoasterea noastra - munceste pentru ACC Aztekium de la infiintare !
Felicitari calduroase si multe urari de bine !

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Lun, 04 Aug 2014 20:40
de ATar
Vă mulțumesc pentru premiu !
Vă mulțumesc pentru urări !

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mar, 05 Aug 2014 14:29
de Melchior
Va salut !

Citind aceste randuri am aflat de fapt cui a fost decernat placheta forumurilor cactusi.net si stapelia.ro.Scuze, dar in momentul respectiv tensiunea a fost la maxima,cei doi nepoti erau in apa, trasi de salupa la viteza maxima.Premiul a ajuns la persoana potrivita,felicitari Sanyi si din partea noastra.

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Dum, 14 Aug 2016 00:03
de Cristi
In cadrul intalnirii anuale de vara a asociatiei Aztekium, domnului Nevezi Ioan i-a fost inmanata placheta forumului cactusi.net precum si titlul onorific de Ambasador al Cactusilor in semn de mare pretuire pentru intreaga activitate dedicata cactusilor si pentru neobosita munca de strangere a relatiilor dintre colectionarii romani si de stabilire de contacte si prietenii cu colectionarii din strainatate.
familia Nevezi


Va felicitam, va multumim si va uram sanatate, fericire si sa ramaneti acelasi neobosit cactusist!

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Dum, 14 Aug 2016 19:11
de demi
Buna ziua

Felicitari dl.Nevezi !!!!


Cu stima Mihai

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Dum, 14 Aug 2016 20:17
de ATar
Felicitări și putere de muncă în continuare

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mie, 17 Aug 2016 23:14
de veterinar
Placheta potrivita la omul potrivit.Sa nu o uitam nici pe doamna Nazarica.Il intelege si-l sustine pe Ianci.Saru-mana doamna,va multumim.
Nicusor

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Joi, 18 Aug 2016 21:17
de Liviutz
Felicitari calduroase Dlui Nevezi, cel mai activ membru Aztekium, nici nu stiu ce ne-am face fara dumnealui !

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Sâm, 12 Aug 2017 05:14
de Cristi
La Intalnirea de vara a Asociatiei Aztekium, placheta omagiala a forumului cactusi.net a fost acordata familiei Magdolna si Melchior Levai pentru activitatea de o viata de ingrijire si inmultire a cactusilor si plantelor suculente, pentru activitatea de pe forum si din intreaga viata a cactusismului romanesc.
Va multumim si va dorim multa sanatate si putere de munca pe mai departe! Asa cum se vede in poza, nepotii sunt alaturi si speram sa duca mai departe pasiunea!Gino si Cristi

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mar, 15 Aug 2017 12:14
de Melchior
Este a doua distinctie surpriza pentru acest an cactusistic 2017 pentru care va multumim, deasemenea pentru urarile din partea fondatorilor acestei distinctie.

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mie, 16 Aug 2017 11:54
de Cristi
O meritati cu prisosinta! E un mic semn de recunoastere a contributiei familiei dumneavoastra la hobby-ul cactusistic din tara noastra.

Re: Plachetele Stapelia.ro - Cactusi.net

Scris: Mie, 16 Aug 2017 19:57
de Gino
Buna seara

Pentru mine, fiecare placheta a reprezentat si reprezinta un mic omagiu adus celor care, din dragoste pentru cactusi si suculente, si-au adus si isi aduc contributia la pasiunea noastra comuna, cu seriozitate si decenta.
Regret ca nu am fost prezent de fiecare data la decernarea plachetei ...
Felicitari si respectul meu personal pentru tot ce ati facut si faceti pentru cactusismul romanesc, pentru promovarea pasiunii pentru cactusi si suculente si nu numai !
:jos-palaria:
:aplauze2: