[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Cactusi net • Seminte comandate online
Pagina 1 din 1

Seminte comandate online

Scris: Mar, 04 Apr 2017 11:18
de Roxana
Revin cu o intrebare, in special pentru cei care au comandat seminte online. Inteleg ca exista riscul sa nu primesti ce comanzi dar, pornind de la ideea ca vanzatorul este serios, atunci cand primesti semintele din specia comandata, daca nu e specificat altceva, acestea sunt pure? Spre exemplu, daca eu cumpar seminte de Gymnocalycium baldianum de aici http://www.koehres-kaktus.de/shop/ (doar un exemplu), in principiu ar trebui sa primesc seminte din care sa rezulte plante pure nu hibrizi? Imi cer scuze ca nu pot explica mai bine, sper ca se intelege intrebarea.

Edit: Intreb pentru ca am citit business terms pe site*ul de mai sus si m-am lovit de "All seeds will be delivered with label. The seeds marked with "J" are coming from original plants". Ce inseamna original plants? Si oare cele nemarcate cu J sunt hibrizi?

Re: Seminte comandate online

Scris: Mar, 04 Apr 2017 11:28
de Melchior
Cele marcate cu "J" sunt seminte de pe plante din natura, cele nemarcate nu sunt hibrizi, sunt seminte de pe plante din cultura.

Re: Seminte comandate online

Scris: Mar, 04 Apr 2017 12:21
de Roxana
Multumesc frumos!