Pagina 1 din 1

Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Lun, 22 Oct 2018 11:23
de jinkou
Doamne ajută!
Cu ajutorul lui Dumnezeu am fost hirotonit diacon, iar din această cauză, timpul meu liber s-a redus considerabil. Cei peste 100 de cactuși din colecția personală au fost destul de neglijați, însă au rezistat eroic.
Din lipsă de timp și chiar și de spațiu, aș vrea să îi vând cuiva care v-a avea mai multă grijă de ei. Îmi pare rău, dar nu vreau să îi chinui.
Dacă se găsește cineva, voi da întreaga colecție, cu tot cu ghivece, cu ghivecele de rezerva, cu 30 litri de pumice și câteva semințe.
Doar predare personală, fiindcă nu am timp să fac grupuri și să trimit colete (nu cereți anumite plante că nu le dau separat).

Prețul este fix. 1000 de lei.

Trebuie luați într-o mașină cu portbagaj mare, cumva să îi protejați pe drum. Dacă considerați că vă ajută, aduceți lăzi.

Dacă nu îi cumpără nimeni, o să îi bag la iernat (cât e vremea frumoasă, chiar dacă sunt depozitati, oferta rămâne valabilă), iar la primăvară vedem ce mai fac.

Poze găsiți pe jinkou.sunphoto.ro
O să pun și câteva poze recente zilele astea.

Mă găsiți la mănăstirea Nașterea Maicii Domnului comuna Alexandru Vlahuță județul Vaslui. Trimiteți un mesaj privat dacă veniți, ca să vă confirm că sunt la mănăstire.

Cu respect,
Ierodiaconul Hrisostom Zanet

:cry: :cactus1: :cactus2: :cactus4:

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Joi, 01 Noi 2018 13:15
de jinkou
Am pus poze. Diseară le fac ultima udare pentru iarnă.

https://jinkou.sunphoto.ro/000_Vanzare_cactusi

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Mie, 19 Dec 2018 17:31
de Racz Attila
Doamne ajută!
Aș dori să cumpăr colecția Dumneavoastră de cactuși! Nu știu când va fi oportun transportul lor, având în vedere că suntem în toiul iernii. Cu stimă, Dr. Attila Racz din Târgu Mureș. Tel. 0728849964

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Joi, 20 Dec 2018 23:20
de jinkou
Să ajungem cu bine la primăvară și vedem atunci. Doamne ajută!

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Vin, 21 Dec 2018 20:20
de Racz Attila
Ne auzim atunci!
Doamne ajută!

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Mar, 25 Dec 2018 11:00
de mihai constantin
La multi ani! Parinte de Cracun va scriu indraznind sa va dau un sfat.Eu cred ca tot ce este in gradina Domnului chear si plantele au suflet si trebuie cineva sa aiba grija de ele.Sunt convins ca dragostea pentru cactusi v-a fost data de Dumnezeu si chear cand va este greu nu trebuie sa renuntati. Cu ajutorul lui Dumnezeu veti gasi oameni cu suflet care sa va ajute in a pastra colectia.O colectie de cactusi intr-o manastire din inima Europei nu este de neglijat.Copii de la scoala din localitate va pot ajuta cu mult drag si pasiune.Nu pot sa cred ca in manastire nu sunt si alti parinti care sa iubeasca aceste suflete,,tepoase,,dar atat de frumoase.Asi fi bucuros sa aud ca v-ati razgandit . Cu stima.Dumnezeu sa va ajute.

Re: Colecție de cactuși de vânzare

Scris: Mar, 05 Mar 2019 19:46
de Racz Attila
Doamne ajută!

Dacă mai este valabilă oferta Dumneavoastră, atunci aș cumpăra colecția de cactuși!
Cu stimă,
Attila Racz, 0728849964