Marcel Campean - Medias

Avatar utilizator
Liviutz
Mesaje: 229
Membru din: Joi, 25 Oct 2012 18:33
Localitate: Bucuresti
Contact:

Marcel Campean - Medias

Mesaj de Liviutz » Joi, 02 Oct 2014 09:38

Salut prieteni !

Ieri am avut o zi agreabila, l-am vizitat pe cunoscutul Marcel Campean la Medias. Colectionar de prin anii 90", membru fondator Aztekium, "elev" al profesorului Lungu, Marcel a fost cactusist foarte activ in decadele 90' si 2000. Mergea la sedintele Aztekium, la intalnirile de la Baisoara (de care ne-am amintit amandoi cu placere), si se zbatea pentru a face rost de plante faine in vremurile cand nu era deloc usor si ieftin. Colectia lui de plante cristate era faimoasa (tocmai de aceea a si facut aripi si a zburat peste hotare).

In criza de spatiu pentru teposi, Marcel a decis anul acesta sa vanda colectia, in asteptarea vremurilor cand o sa aiba conditii mai bune. Am vazut la el plante frumoase, plante rare - e o ocazie excelenta pentru a ne completa propriile colectii, mai ales ca Marcel e foarte generos si nu tine la pret. Aveti in vedere ca este interesat si de monede (foarte) vechi - sunt posibile schimburi cu cactusi.

Pentru exemplificare, postez cateva imagini de la Marcel (tel 0740.40.86.91), cu mentiunea ca mai sunt multe plante pe diferite raftulete din balcon.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

simi
Mesaje: 274
Membru din: Mar, 01 Iul 2014 17:25
Localitate: Bucuresti

Re: Marcel Campean - Medias

Mesaj de simi » Joi, 02 Oct 2014 17:31

Vaaai ce minunatie de balcon, chiar si pentru un necunoscator ca mine :aplauze2: Succes! ...si mai apar si alte plante acolo!

Avatar utilizator
Cristi
Mesaje: 1638
Membru din: Lun, 30 Ian 2012 23:51
Localitate: Gilau, Cluj
Contact:

Re: Marcel Campean - Medias

Mesaj de Cristi » Vin, 03 Oct 2014 17:14

Ma intristeaza orice caz de renuntare la colectie, dar sigur domnul Campean are motive temeinice. In acest sens ii doresc sa le poata vinde repede si bine si cumparatorii sa isi imbogateasca propriile colectii cu cat mai frumoase!
Liviutz, multumesc pt ca ai popularizat oferta, amatorii sa se grabeasca! Astfel de ocazii nu sunt prea frecvente.
cactus wizard

Scrie răspuns

Înapoi la “Vizite la colectionari romani si straini”