Prezentari pe Skype

Avatar utilizator
Melchior
Mesaje: 168
Membru din: Lun, 26 Mar 2012 19:30
Localitate: Timisoara
Contact:

Prezentari pe Skype

Mesaj de Melchior » Lun, 03 Mar 2014 13:27

Salut !

Probabil multi colectionari inca nu stiu ,dar in fiecare miercuri la ora 20 organizat de catre Asociatia Aztekium ,este prezentat cate un gen de planta suculenta. Poate participa oricine chiar daca nu este membru Aztekium, aveti nevoie de Skype instalat, acceptul partenerului "Asociatia Aztekium" si o viteza de download acceptabil de minim 20 Mbps , care puteti verifica pe pagina http://www.speedtest.net
Pentru cei mai noi interesati este bine sa intrati inainte de ora fixata pentru a verifica daca functioneaza legatura bine si sa semnalati intentia Dvs. de a participa la prezentare in timp real.
Aceste prezentari sunt foarte interesante, saptamana asta este prezentata de Ladislau Fabian, genul Sulcorebutia partea a 3-a. Dupa prezentare se pot pune intrebari si se poate discuta despre cele prezentate. Asteptam cat mai multi participanti, dar nu mai mult de 10 persoane.

Avatar utilizator
Nick
Mesaje: 159
Membru din: Joi, 22 Mar 2012 08:55
Localitate: Galati

Re: Prezentari pe Skype

Mesaj de Nick » Lun, 03 Mar 2014 21:48

Buna seara!
De ce nu incercati cu ooVoo? Pot intra mai multe persoane din cate stiu eu. E un program pentru videoconferinte.
Numai bine!

Avatar utilizator
Cristi
Mesaje: 1641
Membru din: Lun, 30 Ian 2012 23:51
Localitate: Gilau, Cluj
Contact:

Re: Prezentari pe Skype

Mesaj de Cristi » Sâm, 08 Mar 2014 19:39

Aceste prezentari sunt un lucru extraordinar! Meritul initial este al domnului Nevezi care a avut ideea, a initiat si a coordonat colaborarea cu autorii prezentarilor. Ulterior multi altii din asociatie si-au adus contributia la organizare si reusita (domnii Lorincz, Tar, fam Levai). Sa ai ocazia sa vezi, sa auzi si sa discuti cu oameni care au studiat plantele respective in natura si in colectii in ani de munca e un castig foarte mare.
Prezentarile sunt in primul rand pentru membrii asociatiei si, in limita locurilor disponibile, simpatizantii asociatiei sunt bineveniti.
cactus wizard

Avatar utilizator
Melchior
Mesaje: 168
Membru din: Lun, 26 Mar 2012 19:30
Localitate: Timisoara
Contact:

Re: Prezentari pe Skype

Mesaj de Melchior » Mar, 25 Mar 2014 18:49

Miercuri, 26 martie va fi prezentat genul Gymnocalycium tot de catre neobositul dl.Fabian din Slovacia.Desi interesul pentru aceste prezentari este tot mai mare ,mai sunt locuri disponibile doritorilor.

Scrie răspuns

Înapoi la “Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium Romania”