Alegeri 2017

Avatar utilizator
Cristi
Mesaje: 1641
Membru din: Lun, 30 Ian 2012 23:51
Localitate: Gilau, Cluj
Contact:

Alegeri 2017

Mesaj de Cristi » Dum, 19 Mar 2017 10:29

Stimati colegi,
Consiliul de Administratie al asociatiei a decis sa organizeze, conform statutului, alegeri pentru formarea unui nou Consiliu de Administratie.
Avand in vedere regulamentul Asociatiei, alegerile de vor desfasura in urmatoarele etape:
-membrii care doresc sa candideze, isi anunta candidatura public, la rubrica 'Alegeri 2017' de pe forumul asociatiei, intr-un interval de timp care urmeaza sa fie anuntat public in zilele urmatoare, pe forumul Aztekium, candidatura insotita de o scurta descriere a activitatii lor in cadrul asociatiei
-se va alcatui o lista a candidatilor, in ordinea depunerii candidaturii. Se iau in considerare numai candidaturile depuse pe forumul asociatiei , la rubrica Alegeri 2017.
-toti membrii asociatiei vor putea vota direct sau prin corespondenta scrisa trimisa pe adresa asociatiei. Pentru a fi valabila, scrisoarea trebuie sa soseasca cu cel putin 5 zile inainte de data convocarii adunarii generale. Scrisorile vor fi deschise doar in timpul sedintei adunarii generale.
-conform statutului, fiecare membru poate vota un singur candidat
-la sedinta adunarii generale se va vota prin vot direct si vor fi deschise plicurile cu votul prin corespondenta
-se vor numerota voturile primite de fiecare candidat si primii 7 clasati, in ordinea descrescatoare a numarului de voturi, vor forma noul Consiliu de Administratie.
-Consiliul proaspat constituit va sustine o sedinta si membrii sai isi vor alege prin vor direct diferitele functii din asociatie.
Aici este linkul mesajului original:
http://www.aztekium.ro/forum2b/viewtopic.php?f=7&t=699
cactus wizard

Avatar utilizator
Cristi
Mesaje: 1641
Membru din: Lun, 30 Ian 2012 23:51
Localitate: Gilau, Cluj
Contact:

Re: Alegeri 2017

Mesaj de Cristi » Joi, 23 Mar 2017 22:05

S-a stabilit desfasuratorul alegerilor pentru Consiliul de Administratie al Asociatiei si se pot depune candidaturile. http://www.aztekium.ro/forum2b/viewtopic.php?f=7&t=699
cactus wizard

Scrie răspuns

Înapoi la “Asociatia Colectionarilor de Cactusi Aztekium Romania”