Cine recunoaste planta din fotografii pana la 1 martie anul curent, va primi in primavara una cadou.
Plantele sunt obtinute din seminte semanata in urma cu un an.
Nu fiti timizi, incercati !

![]() |
|
||||||||||||
|
Cine stie ... castiga !Cine stie ... castiga !Buna seara
Cine recunoaste planta din fotografii pana la 1 martie anul curent, va primi in primavara una cadou. Plantele sunt obtinute din seminte semanata in urma cu un an. Nu fiti timizi, incercati ! ![]() ![]() Gino
Re: Cine stie ... castiga !Buna seara
Cu toate ca ma pot face de ras am sa incerc un raspuns: Gingo biloba Va multumesc ![]() Re: Cine stie ... castiga !Buna seara
Nici vorba sa se faca de ras cineva care incearca. Recunosc sincer ca nici eu nu as fi stiut raspunsul daca nu as fi semanat cu mana mea aceste minunate plante pe care le vad acum crescand. Nu este Ginkgo... Gino
Re: Cine stie ... castiga !Salut Gino !
Sper ca cadoul sa fie o moneda veche, incerc sa dau raspunsul, sper ca cel bun: Dioscorea elephantipes. Numai bine Melchior Ps. acuma vad,una cadou deci nu moneda! Re: Cine stie ... castiga !Va salut domnule Levai
Cine stie ... stie, si castiga ! ![]() Asa este cum ziceti : Dioscorea elephantipes. Va voi trimite o planta ... plus o moneda, imediat ce timpul o va permite. Gino
Re: Cine stie ... castiga !Salut,
Planta mea. ![]() Origine: Africa de Sud (districtul Clanwilliam din Western Cape şi Graaf-Reinet, Willowmore şi districtele Uniondale ale Eastern Cape. -4°C Cu stimă Marcu
Re: Cine stie ... castiga !Buna seara
Data trecuta planta din fotografii a fost descoperita rapid de catre domnul Levai. Se pare ca n-a fost o incercare prea grea... Sa vedem de data asta. Avem trei fotografii : ![]() ![]() ![]() Sunt florile unui arbus exotic ce infloreste primavara devreme, c-am in aceasta peioada... Cine stie despre ce este vorba, va primi atunci cand timpul va permite, o Murraya exotica florifera. Planta isi asteapta cuminte castigatorul... ![]() Gino
Re: Cine stie ... castiga !Buna seara!
N-am mai vazut asemenea flori, dar am cautat si am gasit numele hamamelis japonica. Nu stiu sigur, dar asa pare a fi, dupa pozele de pe net. Re: Cine stie ... castiga !Buna dimineata
Raspuns corect ! ![]() Fotografiile sunt realizate in Gradina Botanica din Bucuresti. Adite, planta promisa va ajunge la tine in aceasta primavara. Gino
Re: Cine stie ... castiga !Buna seara!
Multumesc, Gino! Ai oferit suficiente informatii ca sa pot cauta pe net. |