Mineral Marvel
Re: Mineral Marvel
Solul mineral e disponibil.
Saci de 22 de litri, 40 de lei/sac.
E singura forma de ambalare.Cantitatea e limitata, dupa 15 august vom mai face o tura.
Livrare: ideal incarcati la fata locului. Daca nu puteti veni-curier. Atentie: curierul e scump, pretul de transport poate depasi pretul solului!
relatii la tel 0766330831, Gligore Petrut.
Saci de 22 de litri, 40 de lei/sac.
E singura forma de ambalare.Cantitatea e limitata, dupa 15 august vom mai face o tura.
Livrare: ideal incarcati la fata locului. Daca nu puteti veni-curier. Atentie: curierul e scump, pretul de transport poate depasi pretul solului!
relatii la tel 0766330831, Gligore Petrut.
cactus wizard
Astea au crescut in Mineral Marvel +10% pamant de frunze.

Plantele au aproape 5 ani. Specia e Pelecyphora strobiliformis.

Plantele au 3 ani. Pelecyphora aselliformis

Plantele au aproape 5 ani. Specia e Pelecyphora strobiliformis.

Plantele au 3 ani. Pelecyphora aselliformis
cactus wizard
WOW, ce faine sunt. Oferi si spre vanzare?
Eu am pus P. strobiliformis exclusiv in Mineral Marvel, fara nici un adaos organic. Oare sa replantez la primavara intr-un amestec cu 10% organic?
Eu am pus P. strobiliformis exclusiv in Mineral Marvel, fara nici un adaos organic. Oare sa replantez la primavara intr-un amestec cu 10% organic?
Daca se dezvolta bine, nu le da nimic, decat ceva fertilizant. Am ceva in plus, dar nu am nicio lista clara.
cactus wizard
Sarja de sol mineral e epuizata. Daca aveti noroc, poate mai gasiti 1-2 saci la domnul Petrut. Vom mai face una in aceasta toamna.
cactus wizard
tare as mai vrea si eu ,dar cum spune Cristi s-ar putea sa ma coste mai mult curierul.
Greu de spus. O solutie posibila ar fi sa discutati cu amici/vecini care poate ei sau alti cunoscuti sunt soferi profesionisti sau duc/aduc marfa prin tara. Cand ajung in Cluj pot trece pe la d-nul Petrut si va iau solul.
cactus wizard
-
Buna ziua , doresc 1-2 saci de Mineral Marvel. Daca se mai face vreun transport sau este cineva cu drum spre Bucuresti si poate pune 1-2 saci de sol eu sunt interesat. O sa anunt aici daca rezolv. Multumesc
Salutare tuturor,
Cunoaste cineva noul numar de telefon al domnului Petrut? Incerc de vreo luna sa dau de dansul si nu reusesc.
Sau eventual adresa depozitului de Mineral Marvel din Cluj?
Multumesc mult,
Alex.
Cunoaste cineva noul numar de telefon al domnului Petrut? Incerc de vreo luna sa dau de dansul si nu reusesc.
Sau eventual adresa depozitului de Mineral Marvel din Cluj?
Multumesc mult,
Alex.
Dupa indelungi cautari am gasit in sfarsit noul numar de telefon al domnului Petrut Gligor.
Pentru cine doreste il puteti gasi la: 0723.670.373
Pentru cine doreste il puteti gasi la: 0723.670.373
Buna ziua. As dorii sa va intreb daca Mineral Marvel se mai poate cumpara. Nu as avea nevoie de mult. Multumesc frumos!
Eu am luat ultima data chiar vara asta. Luati legatura cu dl. Petrut Gligor la numarul mentionat: 0723.670.373
Multumesc frumos pentru informatie!
Mă interesează și pe mine 1sac , pentru București dacă are cineva drum. Mulțumesc.