Anul trecut a fost extrem de ploios si inca se vad rezultatele. E timpul pt niste Optimol

Sa nu va inchipuiti ca mananca orice! Apreciaza fineturile.
![]() |
|
||||||||||||
|
Cadou de la melciCadou de la melciAzi am facut un tur de sera si am descoperit urmele festinului de peste noapte al melcilor.
Anul trecut a fost extrem de ploios si inca se vad rezultatele. E timpul pt niste Optimol ![]() ![]() ![]() Sa nu va inchipuiti ca mananca orice! Apreciaza fineturile. cactus wizard
Re: Cadou de la melciNoi am patit vara, anul trecut si mai urat cu Mammillaria boolii si Glandulicactus uncinatus.Au fost distruse vreo 20 de plante mari, pana am revenit din calatoriile prin tara. Desi au fost si alte plante in lazile cu plantele mancate pe jumatate, numai speciile mentionate au fost distruse de melci fara cochilie.
La noi problema apare numai daca plantele sunt afara in lazi la nivelul solului. Daca lazile sunt la o inaltime putin mai mare fata de sol nu mai avem probleme.Mai sus cred ca urca numai melci mai mici cu cochilie. Re: Cadou de la melciRe: Cadou de la melciDomnul Melchior sper ca planta nu sufera ca mie tare imi place cum arata
![]() |