![]() |
|
||||||||||||
|
Din terariiRe: Din terariiSuperb metalicu'!
Re: Din terariiMultumesc! Este pe lista celor 10 pe cale de disparitie din pacate
![]()
Re: Din terariiProbabil ştiţi că unul dintre motivele pentru care aceste specii dispar sunt şi firmele care îi preiau în mod ilegal din mediul de viaţă pentru a-i oferii spre vânzare.
Oricum...sunt sigur că aţi ales o instituţie cu actele la zi, ca să zic aşa. Mă gândesc că au propriile lor crescătorii. Nu v-aţi gândit niciodată să îi înmulţiţi? Asta dacă se poate în captivitate şi dacă spaţiul v-o permite. Sunt mai multe specii astăzi care mai trăiesc doar în coleţiile private sau grădini zoologice. Este valabil şi pentru plante. Unii oameni pur şi simplu nu conştientizează importanţa unei verigi din lanţul trofic. Lumea noastră este ca un castel de cărţi, iar noi, oamenii, stăm în vârful ei şi credem că noi reprezentăm totul. Atunci când ultima carte cade, nimic nu se întâmplă. Dar atunci când cele de la bază încep să se clatine... Alexandru Buse-Dragomir, Craiova
![]() Re: Din terariiDa, aveti dreptate, dispar speciile din cauza noastra, a oamenilor. Cele mai multe dispar datorita defrisarilor masive...
Institutiile din pacate sunt prea sarace ca sa poata vinde ceva .Animalele si nevertebratele sunt cumparate din diferite targuri din ungaria sau germania si toate sunt reproduse in captivitate. Am avut o tentativa de reproducere la Avicularia versicolor dar... sacul era uscat, deci esec :) [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ztEOIFND4VM[/youtube] Voi mai incerca pe viitor cand voi gasi masculi la speciile pe care le am Numai cameleoni, leopard gecko si crested gecko am reprodus. Pui de cameleon [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bt1vyitaFJg[/youtube]
Re: Din terariiFoarte interesant ''dansul'' de cuplare al tarantulelor. Iar cameleonii sunt adorabili.
Am văzut că aveţi mai multe specii interesante. Felicitări! ![]() ![]() ![]() Alexandru Buse-Dragomir, Craiova
![]() Re: Din terariiMultumesc! Toate sunt interesante
![]() Re: Din terariiFelicitari pentru grija fata de aceste creaturi
![]() Eu sunt pasionata de terrarium-uri, dar populate doar cu plante ![]() |