Mesaj de bun venit

Post Reply
User avatar
Cristi
Posts: 1641
Joined: Mon, 30 Jan 2012 23:51
Location: Gilau, Cluj
Contact:

Mesaj de bun venit

Post by Cristi » Sun, 01 Oct 2017 17:50

Buna ziua si bine ati venit pe forumul cactusi.net!
In calitate de membru, aveti acces la mesajele si fotografiile forumului , aveti posibilitatea sa incarcati fotografii la galeria foto, sa scrieti mesaje publice si sa trimiteti mesaje private membrilor.
In timp, pe masura ce veti participa la viata forumului cu mesaje si fotografii si veti face dovada bunelor dumneavoastra intentii, daca veti dori, veti primi acces si la modulul de licitatii.
Noi ne dorim sa fiti un membru activ, sa impartasiti prin mesaje cunostintele si experienta dumneavoastra privind cresterea acestor minunate plante, sa puneti intrebari privitoare la neclaritatile pe care le aveti in domeniu.
Puteti solicita plante sau seminte sau puteti oferi.
ATENTIE: nu sunteti bineveniti pe acest forum daca sunteti in cautarea unor plante ca Lophophora sau altele asemanatoare, pentru consum, fumat sau alte scopuri asemanatoare! Acesta nu e un forum de iubitori sau consumatori de etnobotanice sau alte droguri! La primele mesaje de acest tip sau daca alti colegi ne semnaleaza faptul ca i-ati contactat in astfel de scopuri, veti fi exclus de pe forum!
Am adaugat alineatul de mai sus deoarece, din pacate, in ultimii ani ne confruntam cu astfel de persoane si nu vrem sa avem nimic de-a face cu ele! Noi indragim cactusii si suculentele si le crestem pentru frumusetea si exotismul lor.
Un limbaj politicos si respectuos e obligatoriu pe acest forum! Derapajele, rasismul, manifestarile xenofobe sau deviatii de alta natura, vor fi rapid si drastic sanctionate!
Va rugam sa luati in considerare faptul ca toata aceasta cantitate mare de informatii care va sta la dispozitie e rodul muncii voluntare a administratiei si celorlalti membri! Respectati-ne munca! Va rugam sa contribuiti cu mesaje si imagini la cresterea zestrei forumului!
Respectati proprietatea intelectuala! Nu postati imagini si texte care nu va apartin fara acordul proprietarului sau fara a mentiona clar sursa!
Va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati regulamentul forumului!
Pentru orice nelamuriri, va stam la dispozitie cu placere.
Administratia.
cactus wizard

Post Reply

Return to “Bine ati venit - sa ne prezentam”